Okategoriserad

Lekmiljöer för inomhusmiljöer, skapar positiva värden för familjer och kringliggande verksamheter.

Anpassa leken efter verksamhet och tid

Några viktiga faktorer att tänka på vid designarbetet är verksamhetstyp, längd på köpbesluten samt hur länge man vill att barnen ska leka. Om ett besök är kortare än 30 minuter i en butik eller verksamhet finns det oftast inget större behov av lek. Däremot om besöket varar längre eller det gäller köpbeslut som kräver engagemang, närvaro och tid, då är det viktigt att kunna erbjuda möjlighet till bevakad lek.

Under ett längre besök i ett affärscentrum eller en butik finns det ofta behov av en paus för barnen. Möjligheten för barn att leka av sig 15-20 minuter i ett välplanerad lekrum kan ge hela familjen glädje av besöket och lägger grunden för återbesök, ”eftersom det var så kul”. Med en bra design av lekplatsen, ”lekvärdet”, finns det egentligen inga begränsningar för hur länge man kan få familjer att stanna kvar.

Rodeco vet hur man bäst skräddarsyr en lekanläggning utifrån kundens behov och verksamhet, allt för att locka både vuxna och barn. Våra designers samarbetar nära kunderna för att skapa helt rätt förutsättningar och slutresultat.

 

Kontakta oss