VI VET HUR BARN LEKER

Med över 40 års erfarenhet i branschen, vet vi hur barn leker och hur detta påverkar deras utveckling. En genomtänkt, kreativ och rolig lekplats låter barnen och närliggande verksamheter utvecklas. Rodeco levererar mer än bara en lekplats – vi skapar en plats som tillgodoser barnens behov av fysisk och mental aktivitet.

Våra ledstjärnor är en trygg och säker lekmiljö. Vi kan konsten att utforma lekmiljöer som är både roliga och säkra – oavsett om det är på land eller i vattnet. Rodeco har genom åren fått gedigen kunskap om barns lek och dess positiva effekter. Ambitionen är att det bakom varje attraktiv mötesplats ska finnas en lekanläggning från Rodeco!

 

En lekleverantör att lita på!

Idag byggs fler lekplatser än någonsin tidigare, i varje kvarter, offentliga platser, skolor och köpcentrum. Men kraven är hårda; de måste vara väldigt säkra, hålla i många år och vara väldigt roliga att leka i. En modern lekplats bör heller aldrig berätta för barnen hur de ska leka. Det är något de vill få upptäcka själva samtidigt som de utvecklar fantasi och motorik, gärna tillsammans med sina föräldrar.

Rodecos lekmiljöer har utvecklats över årtionden. Samtidigt har många värdefulla standarder och regler introducerats för att skydda barn från onödiga olyckor. Även när det kommer till lek anpassar vi oss, som tillverkare och leverantör, till internationella krav på säkerhet, material och hållbarhet. I flertalet aspekter ligger vi före lagstifningen och utvecklar våra egna säkerhetslösningar och materialkombinationer. I vår produktion jobbar vi ständigt för att effektivisera materialanvändningen, öka återvinningsgraden och vara snällare mot miljön.

Att utveckla lekplatser som både är säkra och spännande är en stor utmaning och det är någonting som vi har lyckats med på Rodeco! Vi tillverkar och levererar upplevelser som sätter fart på fantasin med grundligt testade stötdämpande golv, säkra höjder och godkända material!

 

En plats för lek och utvekling – över hela världen

Rodecoär ett internationellt men väldigt personligt företag med basen i Sverige. Rodecoslekområden och komponenter formges, konstrueras och tillverkas i Åtvidaberg, Östergötland. Härifrån levererar vi helhetslösningar för lekplatser och lekmiljöer, framför allt till europeiska länder men även resten av världen.

Säkerhet, kvalitet och design är våra ledord

Hög kvalitet skapar säkerhet och trygga lekmiljöer för barn och deras föräldrar. Vår produktion är kostnadseffektiv med hög kvalitet och leveranssäkerhet i fokus. Ett lekområde måste alltid anpassas efter besöksantal. Ett stort besöksantal leder till större slitage, något som påverkar produktens säkerhet. Våra hållbara produkter är av väldigt god kvalitet. Vilket ökar säkerheten och bidrar till en rent och snyggt lekområde.

Service och närvaro

Vi har nära och personlig kontakt med våra kunder vilket bidrar till ett nära och smidigt samarbete. Vi finns med i hela processen – från koncept till installation – detta skapar stor närvaro och hög servicenivår..Kontakta vår support.