Interaktiv lek

RODECO Digital Play

Magic Screen touch-skärmen är gjord för individuellinstallation och kan installeras i till exempel hörn, i väggar och i bord. LED-skärmen är antireflexbehandlad och skyddad mot repor samt har inbyggda högtalare. Skärmen kan byggas in i lekplatsen på olika vis för en interaktiv miljö. Nedan ser du våra olika lösningar.
Mjukvaran, spelen och innehåll kommer i standard RODECO utförande. 

 

Specifikationer:


  • Skärm:
   19” (378 x 303 mm)
   22” (477 x 268 mm)
   32” (747 x 453 mm)

  • Hårdvara:
   LED touch screen, HPL-laminat enligt EN71. Underhållsfri kontrollenhet med VGA, HDMI, USB, WLAN

  • Energiförbrukning:
   I sömnläge ca. 25 watt (0,025 kWh). I spelläge ca. 30 watt (0,030 kWh)

  • Garanti:
   2 år

 • Mjukvara:
  Över 10st tillgängliga spel (bl.a. pussel, färglägg, 3-i-rad, soduko, memory m.fl.) i RODECO-design och över 20 språkinställningar. Lämplig för barn från 3 år och uppåt

RODECO Magic Wall Deluxe

I Magic Wall Deluxe är touch skärmen fastmonterad i en panel som är 60 cm bred och 117 cm hög. Panelen kan designas efter varumärke, innehålla bilder eller grafisk profilering för att skapa en attraherande lekmiljö för barnen, som även lockar föräldrarna till besök. Panelen kan bestyckas med 1st skärm, 2st skärmar (en på vardera sida) eller 1st skärm med en mekanisk lekpanel på motsatt sida. Touch-skärmen i panelen är ca 38 x 31 cm och antireflexbehandlad

RODECO Magic Table

Vi har möjligheten att tillverka bord anpassade till lekytan. Borden innehåller Magic Screen-skärmarna och designas efter övriga lekens innehåll eller efter önskemål om färg och form. Spelskärmes innehåll, spel och menyer kommer i standard RODECO utförande.

RODECO PlayTable Deluxe

PlayTable Deluxe-bordet är 110cm brett, 75cm djupt och 72cm högt och kommer i standardutförande. Bordsskivan och sidopanelerna finns i flera färger. Bordet kan också utsmyckas med detaljer och klistermärken för att anpassas efter varumärke.

RODECO Magic Wall LED

RODECO Magic Wall LED kan installeras i hörn och i väggar och finns i många olika färger. Skärmens ram är 59 cm hög och 57 cm bred. LED-skärmen är antireflexbehandlad och skyddad mot repor samt har inbyggda högtalare. Skärmen kan byggas in i lekplatsen eller lekrummet för en interaktiv miljö. Mjukvaran, spelen och innehåll kommer i standard RODECO utförande.


RODECO Lekpaneler

De färgglada lekpanelerna ger underhållning till barnen och deras föräldrar under besöket. Alla delar är monterade och/eller inkapslade, vilket betyder att inga små eller lösa delar kan plockas av eller lossna så att barnen riskerar att få i sig dom. Lekpanelerna är lätta att sköta och hålla rent efter leken.
Alla produkterna är tillverkade enligt EN71.

Mått rektangulära paneler:
Höjd: 700 mm
Bredd: 450 mm
Djup: 40 mm

Mått runda paneler:
Diameter: 620 mm
Djup: 60 mm