Okategoriserad

Lekmiljöer som skapar positiva värden för familjer och kringliggande verksamheter.

Anpassa leken efter verksamhet och tid

Några viktiga faktorer att tänka på vid designarbetet är verksamhetstyp, längd på kundens köpbeslut och besök och hur länge man vill att barnen ska leka. Om besöket är mycket kortare än 30 minuter i butik eller verksamhet är behovet av lek mindre hos barnen. Däremot om besöket varar länge eller att köpbeslutet kräver engagemang, närvaro och tid av kunden är det viktigt att kunna erbjuda möjlighet till bevakad och säker lek.

 

Under ett besök i ett affärscentrum eller butik finns ofta behov av paus för barnen. I våra välplanerade lekrum erbjuds barnen att leka av sig vilket ger hela familjen glädje. Detta lägger grunden för återbesök då upplevelsen var trivsam och rolig både för barn och förälder. Med en bra design höjs lekvärdet – då finns det inga begränsningar hur länge barnen vill stanna.

 

RODECO vet hur man bäst skräddarsyr lekanläggningen utifrån kundens behov och verksamhet för att locka både vuxna och barn. Våra designers samarbeta nära kunden för att skapa rätt förutsättningar och slutresultat.

 

Kontakta oss