En plats för lek och utveckling – över hela världen

RODECO är ett internationellt men väldigt personligt företag med basen i Sverige. Våra lekområden och komponenter formges, konstrueras och tillverkas i Åtvidaberg, Östergötland. Härifrån levererar vi helhetslösning för lekplatser och lekmiljöer, framförallt till europeiska länder men även till övriga delar av världen.

Vi vet hur barn leker

Med över 40 års erfarenhet i branschen vet vi hur barn leker och hur leken påverkar deras utveckling. RODECO levererar mer än bara en lekplats – vi skapar en plats som tillgodoser barnens behov av fysisk och mental aktivitet. 

På offentliga platser, skolor och köpcentrum byggs idag fler lekplatser än någonsin tidigare. Kraven är hårda. Lekplatsen måste vara väldigt säkra, ha hög hållbarhet och kvalité och rolig att leka i. En modern lekplats ska inte heller berätta för barnen hur de ska leka, det ska barnen själva upptäcka, gärna med sina föräldrar, samtidigt som de utvecklar sin fantasi och motorik.

Våra ledstjärnor är en trygg och säker lekmiljö. Vi kan konsten att utforma lekmiljöer som är både roliga och säkra – både på land och i vatten. RODECO har genom åren fått gedigen kunskap om barns lek och dess positiva effekter. Ambitionen är att det bakom varje attraktiv mötesplats ska finnas en lekanläggning från RODECO!

Men en genomtänkt, kreativ och rolig lekplats låter inte bara barnen utvecklas utan även dess närliggande verksamhet. Återbesöksvärdet ökar för hela familjen och familjernas besök blir längre. 

år av erfarenhet

Leveranser över hela världen

Hur vi jobbar

Alla våra lekplatser och äventyrsbad är kundunika. Vi designar, anpassar och skapar en lekyta anpassad efter er miljö och era behov.
Vi hjälper dig hela vägen.

1. Vi lyssnar till era idéer, behov och önskemål

2. Vi anpassar idéerna till mått och form

l

3. RODECO designar ett koncept

4. Produktion av lek eller bad

5. Leverans och installation

N

6. Nöjd kund och nöjda besökare

Säkerhet, kvalitet och design är våra ledord

Hög kvalitet skapar säkerhet och trygga lekmiljöer för barn och även deras föräldrar. Vår produktion är kostnadseffektiv med kvalité och leveranssäkerhet i fokus. Ett lekområde måste alltid anpassas efter besöksantal. Ett stort besöksantal leder till större slitage vilket påverkar produktions säkerhet. Våra produktioner är hållbara och av väldigt god kvalitet och bidrar därför inte bara till säkerheten utan även rent och snyggt lekområde. 

Alla lekplatser vi utformar och producerar tar hänsyn till regler, standarder och EU-direktiv för att säkerställa barnens trygghet. Lika viktigt är också att följa de miljökrav som ställs på material, produktion och hållbarhet. 

Vi är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001 samt A-Klassificerade av SundaHus.