POPUP PLAY

Vårt populära koncept – POPUP PLAY – har utvecklats av RODECO för att möta kundens behov. Tack vare sin design och mobilitet kan en POPUP lämpa sig på många olika platser – i ett köpcenter, på en flygplats eller i en restaurang, inne eller utomhus.

Ett kompakt lekkoncept

POPUP PLAY är enkel att montera, enkel att placera och enkel att flytta om ytan skulle behövas till något annat –därav sitt namn. Delar och komponenter kan enkelt bytas ut på lekplatsen för att hålla den fräsch och erbjuda många lekvärden.

Vårt POPUP PLAY-koncept kräver inga fundament. Det enda som behövs är en plan hårdgjord yta, därför kan leken flyttas utan att lämna skador i marken. Konceptet lämpar sig inomhus såväl utomhus.

Våra lekplatser skräddarsys efter era och era kunders behov. Behöver leken anpassas till en viss yta som ett hörn, svängd vägg eller mitt i en gång är detta fullt möjligt. Färger och former kan anpassas efter platsens profil eller omgivning.

På våra lekplatser kan vi installera interaktiva digitala lekskärmar och träpaneler för att locka barn i flera åldrar för utmanande lek.