Familjebad

Ett bra äventyrsbad tillåter barnen att under trygga former träna upp sin vattenvana på ett lekfullt sätt. En god vattenvana är grundläggande i simundervisningen.

Inspirerande familjebad

Familjebad från RODECO skapar unika miljöer som väcker barnens nyfikenhet och fantasi. I en trygg och säker pool eller bassäng kan de upptäcka och utforska allt från vattensprutande skulpturer, rutschkanor, vattenhjul och handpumpar som stimulerar alla barnens sinnen.

Ge barnen rätt förutsättningar för att utveckla sin vattenvana och öva upp sina motoriska färdigheter i leken. Gör er simhall mer attraktiv med lekattraktioner. RODECO tar fram en helhetslösning åt er.

Så skapar du ett säkert äventyrsbad!

För att ditt nya äventyrsbad ska bli den attraktiva upplevelse som du önskar krävs det en kombination av spännande och pedagogisk utformning och säkerhet i alla avseenden. Det uppnår du genom att anlita kompetent sakkunskap från start till mål.

När du planerar ett äventyrsbad med lekanläggning eller lekmiljö är det viktigt att du tar hänsyn till punkterna här bredvid.

  • Det ska vara lätt för personal och föräldrar att övervaka barnen var de än befinner sig.
  • Möjligheter till både interaktiv lek och samarbetsövningar.
  • Ljussättning. Det går att skapa spännande ljussättning till en låg kostnad för att göra upplevelsen bättre.
  • Luft, bubblor och vågor med ljud och ljus gör spännande effekter som barn uppskattar.
  • Det finns ofta mer plats än du tror. Var öppen i ditt tänkande när det gäller var du kan placera din vattenlek.

Ljungby

Inspiration

Skulpturer med eller utan vattensprut

Kombinera badet eller er befintliga bassäng med härliga skulpturer som skapar en rolig miljö. Genom lekar i en säker vattenmiljö lär vi barnen att känna sig trygga i vattnet. Så småningom kommer simundervisningen gå som en dans!

Vattenlektillbehören hittar du hos Miwex! Allt inom lek och träning

RODECOs lekplatstillbehör, i barnvänlig skumplast (EVA-material), tillverkas och utvecklas av Miwex egna produktion i Åtvidaberg.

All vår badlek och tillbehör handlar du enkelt hos MIWEX på www.miwex.se