Okategoriserad

Bläddra bland många av våra kundunika lekplatser för inspiration till en lekplats för er.

Alla våra lekplatser är unika, designade och anpassade efter kundens behov

Ingen lekplats är den andra lik. Vi anpassar inte bara innehållet utan också färger och former för att leken ska kunna representera ert varumärke eller er plats. Under designprocessen tas flera olika faktorer till hänsyn, allt från barnens behov av rätt sorts lek till platsen lekplatsen ska placeras på. Allt detta skapar en attraktiv plats – inte bara för barnen utan även för deras föräldrar. Besöksvärdet ökar därmed.

Vi följer noggrant gällande EU-direktiv, regler och standard för säkerhet och kvalité samt de miljökraven som ställs på material och produktion. Vi är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001 samt A-klassificerade av SundaHus. Detta innebär att det material som används i produktionen inte avger några farliga ämnen som kan påverka barnens hälsa eller skada platsen, varken inne eller utomhus.

Vi har många års erfarenhet och skapat många olika designer på lekplatser. Några utav dessa kan du bläddra mellan nedan. En utav dessa är kanske lekplatsen för just er? Då kan ni kontakta en utav våra säljare och ange artikelnummer. Därifrån kan vi sedan anpassa lekplatsen efter era önskemål för att skapa en unik miljö för lek.

 

Kontakta oss

 

Lekplatser 2-10 m2

 


Lekplatser 11-20 m2

 


Lekplatser 21-30 m2

 


Lekplatser 40+ m2