PopUpPlay®

Vårt populära koncept PopUpPlay® har utvecklats av RODECO för att möta kundens behov. Tack vare sin design och mobilitet kan en PopUpPlay® lämpa sig på många olika platser i ett köpcenter, på en flygplats eller i en restaurang, inne eller utomhus.

Vårt mest flexibla lekplatskoncept, RODECO "PopUpPlay®", är en prefabricerad lekplats som levereras i moduler på pallar. Monteringen är mycket enkel. Eftersom lekplatsen är fristående och flyttbar, ger det möjligheten att sätta upp den någon annanstans när utrymmet behövs för ett annat ändamål - det är därför den kallas PopUpPlay®!

PopUpPlay® finns tillgänglig för både inomhus- och utomhusbruk.

PopUpPlay®

PopUpPlay® är enkel att montera, enkel att placera och enkel att flytta om ytan skulle behövas till något annat –därav sitt namn. Delar och komponenter kan enkelt bytas ut på lekplatsen för att hålla den fräsch och erbjuda många lekvärden.

Vårt PopUpPlay® -koncept kräver inga fundament. Det enda som behövs är en plan hårdgjord yta, därför kan leken flyttas utan att lämna skador i marken. Konceptet lämpar sig inomhus såväl utomhus.

Våra lekplatser skräddarsys efter era och era kunders behov. Behöver leken anpassas till en viss yta som ett hörn, svängd vägg eller mitt i en gång är detta fullt möjligt. Färger och former kan anpassas efter platsens profil eller omgivning.

Försäljning

Nicola Bagutti

Försäljning Lek (Export)

+46(0)72-736 20 77
nicola.bagutti@rodeco.se

Leif Samuelsson

Försäljning Lek (Sverige, Norge)

+46(0)73-654 92 22
leif.samuelsson@rodeco.se