Lekrum

Ett lekrum skapar möjligheter för barnfamiljer att sitta ner och ta en paus under sitt besök samtidigt som barnen leker av sig. Detta ökar inte bara nöjet för hela familjen utan även chansen för återbesök från kunden. 

Anpassa leken efter verksamhet och tid

Något vi tänker på under designarbetet är verksamhetstyp, längd på kundens köpbeslut och besök samt hur länge man vill att barnen ska leka. Om besöket varar länge eller att köpbeslutet kräver engagemang, närvaro och tid av kunden är det viktigt att kunna erbjuda möjlighet till bevakad och säker lek.

Under ett besök i ett affärscentrum eller butik finns ofta behov av paus för barnen. I våra välplanerade lekrum erbjuds barnen att leka av sig vilket ger hela familjen glädje. Detta lägger grunden för återbesök då upplevelsen var trivsam och rolig både för barn och förälder. Med en bra design höjs lekvärdet – då finns det inga begränsningar hur länge barnen vill stanna.

RODECO vet hur man bäst skräddarsyr lekanläggningen utifrån kundens behov och verksamhet för att locka både vuxna och barn. Våra designers samarbeta nära kunden för att skapa rätt förutsättningar och slutresultat.

Solna Centrum

Kungsmässan